Шоколад темний у формі дисків (Pareve), вміст какао продуктів 54%, вміст масла какао 32-34%.10 кг коробка.
Шоколад темний Aрібa темні диски 54% 32/34 Pareve – монетки темно-коричневого колір з вмістом какао продуктів в своєму складі мінімімум 72%. За рахунок цього диски мають терпким шоколадним смаком з гірчинкою.Використовуються для виробництва цукерок, кремів, шоколадних прикрас.Натуральний шоколад лінії Аріба – це високоякісний натуральний шоколад, який широко використовуються в кондитерському виробництві.Що таке шоколад?Це продукт комплексної переробки насіння какао.Лінія Аріба представлена у вигляді шоколадних дисків, плиток, дропси, які використовуються для виготовлення цукерок, декоративних прикрас для кондитерських виробів.Рекомендації по роботі з шоколадомДля роботи з шоколадом в рідкому вигляді необхідно шоколад піддати темперування.Темперування (рекрісталізація) – зто процес який забезпечує швидке застигання какао масла і кристалізації шоколаду, зберігаючи постійний колір, блиск, і смак шоколаду.Розігріти шоколад можна в мікрохвильовій печі або на водяній бані до температури 40-45 ° C, помішуючи масу періодично. Розтоплений шоколад вилити 2/3 вмісту на мармуровий стіл або іншу холодну і гладку поверхню остудити до 28-29 ° C. Робоча температура для чорного шоколаду + 31 … +32 ° C.При роботі з шоколадом оптимальна температура в приміщенні повинна бути не більше + 18 … + 22 ° C при вологості 65%.Якщо порушені температурні режими:на поверхні шоколаду виступить цукрове або жирове посивіння;буде відсутній блиск на поверхні виробу;процес застигання шоколаду буде довгим.
Бренд |
---|
Для публікації відгуку вам необхідно увійти.
Відгуків немає, поки що.