Шоколад молочний Аріба молочні блоки 32% 34/36

0,00 /кг

Ціна за 1кг

Master Martini

Шоколад молочний у формі блоків, вміст какао продуктів 32%, вміст масла какао 34-36%.
10 кг коробка (4 плитки по 2,5 кг).

Вага (кг)
Actual Weight 2.5кг
Ціна 0.00
  

Гарантована якість

Доставка Нова Пошта

Visa MasterCard Privat24

Натуральний шоколад лінії Аріба – це високоякісний натуральний шоколад, який широко використовується в кондитерському виробництві.

Що таке шоколад?
Це продукт комплексної переробки насіння какао.

Лінія Аріба представлена у вигляді шоколадних дисків, плиток, дропси, а також у вигляді «діамант», які використовуються для виготовлення цукерок, декоративних прикрас для кондитерських виробів.

Темперування шоколаду ручним способом:

Розтопити шоколад до температури 45-50 °С, перемішати до однорідного стану.
Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °С.
Зібрати шоколад з мармуру в ємність з остигнула частиною 1/4 шоколаду.
Перемішати до температури 30-32 °С.

Рекомендації при темперування:

Під час темперування – шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
Під час темперування необхідний ретельний контроль кінцевої температури.
При роботі з шоколадом обов’язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти і посуд.
Для темперування потрібно брати не менше 1 кг шоколаду.

Упаковка: Картонна коробка, маса нетто 10 кг.
Термін придатності: 12 місяців при температурі зберігання 16-20 ° С в сухому місці.
Відносна вологість: не вище 65%.

Бренд

Відгуків немає, поки що.

Додати відгук

Будьте першим, хто залишив відгук “Шоколад молочний Аріба молочні блоки 32% 34/36”“

Артикул: AQ49BB Категорії: , Позначка:
Оновлення…
  • Немає товарів у кошику.