Бай темні краплі шоколадні термостабільні 2000/HG 46% 26/29

0,00 /кг

Ціна за 1кг

Master Martini

Краплі шоколадні термостабільні, 2000 шт. / 100 гр, вміст какао продуктів 46%, вміст масла какао 26-29%.
20 кг коробка.

Вага (кг)
Actual Weight 0.5кг
Ціна 0.00
  

Гарантована якість

Доставка Нова Пошта

Visa MasterCard Privat24

Бай темні краплі шоколадні термостабільні 2000/HG 46% 26/29 – натуральний шоколад у вигляді крапель чорного кольору з вмістом какао продукту 46%.

Краплі є термостабільним продуктом, що дозволяє, як випікати так і заморожувати з ними вироби.
Шоколадні дропси додають в тісто при приготуванні бісквітів, кексів, пісочного печива, а також в різні креми, морозиво, і для декору. Крапельки чітко зберігають свою форму під впливом високих температур, неокрашівая продукт, в якому вони знаходяться. Вироби набувають гарний зовнішній апетитний вигляд..

Натуральний шоколад лінії Аріба – це високоякісний натуральний шоколад, який широко використовуються в кондитерському виробництві.

Що таке шоколад? Це продукт комплексної переробки насіння какао.

Лінія Аріба представлена у вигляді шоколадних дисків, плиток, дропси, які використовуються для виготовлення цукерок, декоративних прикрас для кондитерських виробів.

Рекомендації по роботі з шоколадом.
Для роботи з шоколадом в рідкому вигляді необхідно шоколад піддати темперування.
Темперування (рекрісталізація) – зто процес який забезпечує швидке застигання какао масла і кристалізації шоколаду, зберігаючи постійний колір, блиск, і смак шоколаду.
Розігріти шоколад можна в мікрохвильовій печі або на водяній бані до температури 40-45 ° C, помішуючи масу періодично. Розтоплений шоколад вилити 2/3 вмісту на мармуровий стіл або іншу холодну і гладку поверхню остудити до 28-29 ° C. Робоча температура для чорного шоколаду + 31 … + 32 ° C.

При роботі з шоколадом оптимальна температура в приміщенні повинна бути не більше + 18 … + 22 ° C при вологості 65%.

Якщо порушені температурні режими:
на поверхні шоколаду виступить цукрове або жирове посивіння;
буде відсутній блиск на поверхні виробу;
процес застигання шоколаду буде довгим

Бренд

Відгуків немає, поки що.

Додати відгук

Будьте першим, хто залишив відгук “Бай темні краплі шоколадні термостабільні 2000/HG 46% 26/29”“

Артикул: AQ37QH Категорії: , , Позначка:
Оновлення…
  • Немає товарів у кошику.