Для додання смаку, декор, муси. Пакет по 1 кг.6 шт. по 1 кг.
Алкалізоване какао “Аріба Какао Амаро” ідеально підходить для яскравого декору кондитерських виробів, а також шоколадних видів кремів і тіста.Характеристики “Аріба Какао Амаро”:Порошок насиченого коричневого кольору, дрібний помел.Яскраво виражений шоколадний аромат.Стійкий до високих температур, зберігає насиченість кольору і аромату в готовому виробі.Жирність 22-24%.Зручна упаковка – 1 кг, фольговані пакети.Використовується для виготовлення широкого спектру високоякісних шоколадних виробів і глазурі, для покриття і начинок цукерок, морозива, борошняних та кондитерських виробів, шоколадного маргарину і масла.2Важливо знати! Алкалізований какао-порошок при використанні в кондитерській і хлібопекарській промисловості зменшує дозування (від звичайного какао) від 20 до 50%.Термін і умови зберігання: 18 (вісімнадцять) місяців, не вище 20 ° С, в сухому прохолодному місці.
Бренд |
---|
Для публікації відгуку вам необхідно увійти.
Відгуків немає, поки що.